4t d’ESO visita l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP)

Els alumnes d’ESO4 van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), on es van introduir als principis bàsics de la recerca científica. Aquesta experiència va permetre als nostres estudiants conèixer de primera mà el món de la investigació i comprendre millor el seu funcionament.

Durant la visita, els alumnes van ser guiats per professionals de l’institut, que els van mostrar les diferents àrees de recerca i els van explicar en detall les seves tasques. Aquesta interacció directa amb els investigadors va ser molt enriquidora i va despertar l’interès dels estudiants per la ciència i la investigació.

L’IGTP ha publicat un article en el qual es detalla la visita dels nostres alumnes, incloent-hi què van veure, qui els va guiar i què van aprendre. Us convidem a llegir l’article per conèixer més sobre aquesta experiència.

Va ser una jornada que els alumnes van aprofitar al màxim i de la qual van gaudir molt. Aquesta visita ha estat, sens dubte, una gran oportunitat per apropar-los al món de la recerca científica i inspirar futures vocacions.

👉🏾   https://www.germanstrias.org/ca/noticies/514/visita-dels-estudiants-de-quart-d-eso-de-l-escola-sadako-a-l-igtp

 

Be the first to comment on "4t d’ESO visita l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP)"

Deixa una Resposta