Fem el pessebre

Avui 1/12/2020 hem començat a fer el pessebre. Ara us explicarem com ho hem fet:Primer cadascú va agafar uns paperets que posaven els noms de personatges, quan tothom ja sabia quin era el seu personatge havíem de portar una ampolla de plàstic per fer la silueta i després posar els detalls. A continuació us ensenyarem algunes imatges!!!

Gràcies per la atenció!!!

Abril i Laia

Titelles amb les mans

Avui ens ha vingut a veure a l’escola l’ Agnès, la mare del Pep. Ens ha ensenyat un tipus de titelles diferents, titelles amb les mans. Ens ha ajudat a fer “petites obres o situacions” amb les mans. Alguns voluntaris han fet històries molt xules.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_0092.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-1.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_0106.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_0102.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_0104.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_0092-1.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image-2.jpg

També ens ha ensenyat un anunci de estrella Damm de l’any 1995.

Actualizar

Gràcies Agnès !!!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_0102-1.jpg

Abril G. i Berta A.

📝Protocol educació física👍🏼

🤾🏻‍♂️⚽️⛹️‍♀️🏈🤸🏽‍♂️🏑🧘🏻‍♀️🥏 Aquest curs tornem amb moltes ganes de seguir gaudint de les estones d’educació física a escola, segur que vosaltres també oi…? Això si, per mantenir a ratlla el 🤜🏼🦠🤛🏼virus, ens caldrà entre 🦸🏻‍♂️tots i totes🦸🏼‍♀️ tenir ben presents les següents recomanacions 👇🏼
 
Héctor – Manel – Marc

Com seguir o deixar de seguir els blogs de l’escola?


No estiguis pendent de les noves entrades que es publiquen al blog. Fes-ho més fàcil, subscriu-te! Amb 30 segons i 3 passos:

1- Introdueix el correu electrònic, a la dreta del blog (ordinadors) o al peu de pàgina (dispositius mòbils), on posa: “Subscripció per correu”.

2- Clica a continuació el botó “Subscriu-te”.

3- Entra al teu correu electrònic, i accepta la subscripció al missatge que rebràs de WordPress (comprova el correu brossa si no el reps…)

Ja està! A partir d’aquest instant, amb cada nova entrada que es publiqui al blog rebràs un missatge notificant-ho, així no et perdràs detall!

————————————————-

Tens una subscripció d’un blog del curs passat i no vols rebre més notificacions de correu de les novetats del mateix? Encara més fàcil, amb dos clicks!

1- Al correu de notificació de “New post on…”, cerca a la part inferior “Manage Subscriptions” i fes-hi click.

Captura_de_pantalla_2013-09-11_a_les_12.40.11

2- S’obrira la pàgina web per administrar les teves subscripcions als blogs de WordPress. Sota el nom del blog apareix en vermell “Unfollow”, fes-li un click i a partir d’aquest instant ja no rebràs mes notificacions de noves publicacions a aquest blog.

—————————————————-

feedlySEGUIMENT DE BLOGS AMB TAULETES O MÒBILS
Per últim, coneixeu el seguiment de novetats a blogs i webs amb els canals RSS? És una forma molt senzilla perquè puguis rebre, directament al teu ordinador/smarthphone/tablet o a una pàgina web en línia, informació actualitzada sobre les teves pàgines web. A aquesta entrada del nostre blog lesTICaSAK us expliquem el que és. Si finalment us animeu a fer-lo servir una de les plataformes gratuïtes recomanades és Feedly, tant per dispositius mòbils o ordinadors, a la seva web trobareu més informació.