WHERE IS MY TEDDY BEAR?

HAPPY NEW YEAR EVERYONE! WE ARE VERY HAPPY TO BE BACK IN THE ENGLISH CLASS.

WE HAVE STARTED 2023 MEETING A NEW FRIEND. HIS NAME IS TEDDY BEAR AND HE IS ADORABLE! AS WE ALREADY KNOW HOW TO INTRODUCE OURSELVES, EVERYONE HAS ALREADY MET TEDDY BEAR AND HE NOW KNOWS ALL OUR NAMES. PLAYING WITH HIM HAS BEEN VERY INTERESTING BECAUSE HE HAS TAUGHT US THE NAMES OF HIS FAMILY MEMBERS IN EXCHANGE: MUM, DAD, SISTER, BROTHER AND DOG.

WHAT IS MORE, ONE FUNNY THING ABOUT TEDDY BEAR IS HIS EYES CAN CHANGE COLOUR! THIS HAS BEEN THE PERFECT OPPORTUNITY TO SHOW HIM WE KNOW THE NAMES OF ALL THE COLOURS FROM THE RAINBOW. WE ALSO ENJOYED READING HIS STORY AND SINGING HIS SPECIAL SONG. AND WE EVEN MADE OUR OWN BEAR TO BRING HOME.

TAKE A LOOK AT OUR ADVENTURES WITH TEDDY BEAR IN THE FOLLOWING VIDEO:

I HOPE ALL THE LITTLE TEDDY BEARS THE SEITONS AND POPS CREATED ARE ENJOYING THEIR STAY AT YOUR HOMES.

AND NOW WE ARE READY FOR A NEW ADVENTURE…

SEE YOU SOON 🙂

TEACHER LAIA

BIBLIOTECA: INICIEM EL SERVEI DE PRÉSTEC

AQUESTA SETMANA HEM INICIAT EL SERVEI DE PRÉSTEC DE CONTES DE L’ESCOLA. L’OBJECTIU D’AQUESTA ACTIVITAT ÉS FOMENTAR EL GUST PER LA LECTURA I ESCOLTA ATENTA, DESPERTAR LA CURIOSITAT, LA IMAGINACIÓ I FOMENTAR LES GANES D’APRENDRE.  A LA VEGADA TAMBÉ TREBALLEM LA RESPONSABILITAT DE TENIR CURA D’UN OBJECTE QUE NO ÉS NOSTRE I EL FER MEMÒRIA PER RETORNAR-LO A L’ESCOLA.

ELS POPS  I ELS SEITONS PETITS FARAN BIBLIOTECA ELS DIMECRES. ELS LLIBRES ELS PODEU RETORNAR DURANT TOTA LA SETMANA, SI EL DIA QUE FEM BIBLIOTECA NO L’HEU RETORNAT NO ES PODRAN ENDUR UN ALTRE A CASA.

HEM PARLAT A LES CLASSES DE LA IMPORTÀNCIA DE TROBAR UNA ESTONA TRANQUIL·LA PER MIRAR-LOS AMB ATENCIÓ I/O DEMANAR A LES FAMÍLIES QUE ENS ELS EXPLIQUIN, QUE ELS HEM DE CUIDAR MOLT.

LA MARGA ENS EXPLICA UN CONTE

AVUI HA VINGUT LA MARGA A LA CLASSE DELS POPS, LA “ABUELA” DE L’ERIC. FA TEMPS VA ESCRIURE I IL’LUSTRAR UNA HISTÒRIA TITULADA “LA PRINCESA I EL MONSTRE” I AVUI HA VINGUT A LA CLASSE A EXPLICAR-LO. UNA HISTÒRIA ACTUAL, PERÒ AMB CLARES REFERÈNCIES ALS CONTES CLÀSSICS, ELS QUE EXPLICAVEN A LA MARGA QUAN ERA PETITA. ENS HA ENCANTAT I ENS HEM ANIMAT A ESCRIURE EL NOSTRE PROPI CONTE. AIXÍ QUE POSSIBLEMENT, L’AGRADABLE TARDA QUE HEM PASSAT, ENS HA PROPORCIONAT UN NOU PROJECTE, UNA NOVA IL’LUSIO PER SEGUIR APRENENT I CREIXENT.

MOLTES GRÀCIES, MARGA, PER L’ESTONA QUE ENS HAS REGALAT, PERÒ SOBRETOT PER L’AFECTE I LA MÀGIA QUE HI HAS SUMAT!

TENIM CURA DE L’HORT!

Aquests propers dies ens toca als Seitons petits, tenir cura de l’hort de l’Escola Petita. Ja ens hem posat mans a l’obra i hem anat al Garden per comprar planter. Hem comprat julivert, raves, pastanagues i una pesolera.

Hem començat a parlar de com tenir cura de l’hort i hem tret les males herbes per plantar el que hem comprat, l’hem regat i ara paciència i cura. Anirem regant i observant com creixen aquests aliments.

MERRY CHRISTMAS!

HO HO HO! MERRY CHRISTMAS TO ALL AND TO ALL A GOOD NIGHT…

WE’VE HAD THE MOST AMAZING WEEK LEARNING ABOUT THE THREE MAIN CHARACTERS FROM THIS SEASON: REINDEER, SNOWMAN AND SANTA!

SINGING SONGS, PLAYING CHRISTMAS GAMES AND ENJOYING THE LAST DAYS BEFORE THE HOLIDAYS TOGETHER HAS BEEN AMAZING.

WISHING YOU A WONDERFUL CHRISTMAS AND ALL THE BEST FOR 2023!

BIG HUGS

TEACHER LAIA

🎄BON NADAL I BONES FESTES!!!🎄

AVUI L’ESCOLA PETITA S’HA OMPLERT D’ALEGRIA, IL·LUSIÓ I MOLTES SORPRESES! ENS HEM REUNIT DURANT EL MATÍ PER ACABAR D’OBRIR EL CALENDARI D’ADVENT, HEM MENJAT JUNTS/ES EL DINAR ESPECIAL DE NADAL, HEM FET CAGAR EL TIÓ I HEM MENJAT NEULES I TORRONS. QUINA GRAN FESTA!🎄DESITGEM A TOTES LES FAMÍLIES UNES BONES FESTES DE NADAL, UNA BONA ENTRADA D’ANY NOU I MOLTA FELICITAT!🥰

HICKORY DICKORY DOCK

WE FOUND A NEW FRIEND IN THE MAGIC BOX!

HIS NAME IS HICKORY AND HE HAS TAUGHT US A HILARIOUS SONG:

WE HAVE BEEN PRACTICING HOW TO INTRODUCE OURSELVES “HELLO, MY NAME IS…” WHEN WE MEET SOMEONE NEW. WE ALSO LEARNED TO TELL DIRECTIONS “UP AND DOWN” AND MADE SENSE OF COUNTING TO FIVE AND THE QUANTITIES INVOLVED.

EACH CHILD ALSO MADE THEIR OWN COLOURED PAPER MOUSE, WHICH WAS THE PERFECT EXCUSE TO REVISIT THE COLOURS ELMER TAUGHT US AT THE BEGINNING OF THE YEAR.

WE HAD SO MUCH FUN PLAYING WITH HICKORY!

SEE YOU SOON 🙂

CANÇONS DE NADAL

EP! S’ACOSTEN LES FESTES DE NADAL, I ÉS PER AIXÒ QUE A L’ESCOLA ESTAN SONANT AQUESTES CANÇONS AQUESTS DIES:

LES CANTEM, EN ESPECIAL, EN EL MOMENT D’OBRIR LES FINESTRES DEL CALENDARI D’ADVENT.

 

DE TOTES MANERES, SI SOU D’AQUELLES QUE US AGRADEN LES NADALES UN XIC DIFERENTS, US ENLLACEM UNA ALTRA LLISTA QUE US POT SERVIR PER CASA AQUESTS DIES: