VISITEM LA FUNDACIÓ MIRÓ!

Els Cavallets i els Taurons hem anat a visitar la Fundació Miró de Barcelona. Hem fet una visita en petits grups, on hem observat les obres, les tècniques, els colors, símbols… que utilitzava l’artista.

Després hem anat a dinar al Parc de l’escorxador i hem pogut dibuixar l’escultura “La dona i l’ocell”. Ha estat molt emocionant trobar l’escultura i veure-la en primera persona.També hem aprofitat per passar una molt bona estona jugant al parc.

Arriba el 3

Divendres vam tenir una sorpresa! Va arribar una carta amb el nombre 3. Vam fer-lo gran totes juntes, el vam fer amb guix, el vam recórrer amb els cotxes… ja utilitzem i coneixem més nombres, però els que ens arriben els estudiem i practiquem per a fer-los amb una bona direccionalitat i dominar les quantitats.

A treballar!

Ens impliquem cuidant el nostre hort

Avui els Hàmsters i els Cavallets hem anat al Jarclos a comprar planter i llavors i iniciar el nostre Implica’t. Hem passejat pel garden, hem observat flors,  plantes, arbres i arbustos. Fins i tot un grupet ens hem apropat al Llorenç que ens ha explicat coses interessants. Ens hem assegut davant del calendari que ens explica quines fruites i verdures són d’aquesta època i hem decidit comprar-ne algunes. A la tarda ens hem tornat a trobar per preparar la terra i plantar. Som-hi!

PASQUA

Aquesta setmana Cavallets i Taurons hem pogut fer Espais d’aprenentatge conjuntament on hem trobat noves propostes amb ✂️ i d’altres de percepció visual,relacionades amb la Pasqua.

Hem acabat la setmana amb una bonica sorpresa, hem trobat ous de xocolata a la nostra glicina!

US DESITGEM UNES BONES VACANCES!!

Dia mundial de la Poesia

Avui és el dia mundial de la Poesia i la Laura, mare d’I3, ens ha recitat uns poemes, ens ha explicat el poder de les paraules i la màgia que es crea quan les posem juntes. Hem parlat d’emocions i de com la poesia ens porta a conèixer-nos millor i a explicar als altres el que ens passa per dins. Ens ha agradat molt escoltar-la i ens ha fet pensar i reflexionar sobre temes importants. Moltes gràcies, Laura, per regalar-nos el teu temps i el teu talent.

Últim dia de convivències

El dia s’ha llevat plujós i mentre esmorzàvem vèiem El xàfec.  Però ha sortit de seguida el sol i hem pogut anar a jugar i a veure les vaques que hi ha aquí a prop. Estem gaudint dels darrers instants d’aquestes primeres i magnífiques convivències.  Ens veiem a la plaça de l’escola gran cap a les 16h amb moltes ganes de retrobar-vos!