NOTÍCIA !!!! JA TENIM NOM !!!

SÍ, SÍ!!! JA TENIM NOM!!! EL GRUP DE 3 ANYS DE L’ELENA ENS DIREM SEITONS, I EL DE LA LAURA ENS DIREM POPS. DESPRÉS DE MOLTS DIES DE PARLAR DEL REPTE, DE MIRAR LLIBRES I IMATGES, CANTAR CANÇONS, DONAR IDEES I CONSENSUAR… AHIR VAM FER LA VOTACIÓ FINAL, JA TENIM NOM! LA SETMANA VINENT TROBAREU EL PROCÉS DE TRIA DEL NOM DOCUMENTAT A LA CARPETA D’APRENENTATGE, AIXÍ QUE US ANIMEM A AGAFAR-LES I A COMPARTIR L’EXPERIÈNCIA AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES.

ALEGRIA, ÉS FESTA MAJOR !!!

AQUESTA SETMANA, A L’ESCOLA, HEM TINGUT MOLTES VIVÈNCIES RELACIONADES AMB LA FESTA MAJOR. HEM MIRAT CONTES I LLIBRES, HEM CANTAT CANÇONS (podeu veure la llista en una entrada al bloc), HEM FET DE CASTELLERS/ES, HEM MIRAT IMATGES I LES HEM PENJAT A LA CLASSE, I HEM FET GRUPS BARREJANT LES DUES CLASSES PER FER PROPOSTES EN ESPAIS I AMB MESTRES DIFERENTS. HEM PARLAT DE CERCAVILES, GEGANTS I CAPGROSSOS, DE DIABLES I CORREFOCS, DE COLLES I CASTELLS. TAMBÉ HEM CONFECCIONAT ELS NOSTRES PROPIS CAPGROSSOS PER FER-LOS BALLAR AMB LA GEGANTONA DE SADAKO A LA “FESTA MAJOR DE L’ESCOLA PETITA” JUNTAMENT AMB LES NOSTRES PADRINES I PADRINS. HO HEM PASSAT MOLT BÉ! VISCA LA FESTA MAJOR!

TAMBÉ COMENCEM ENGLISH!!!

AQUESTS PRIMERS DIES ESTAN FARCITS D’EMOCIONS I TAMBÉ ENS ESTRENEM AMB DIFERENTS ACTIVITATS A L’ESCOLA SADAKO. AQUESTA SETMANA HEM COMENÇAT LES NOSTRES SESSIONS D’ANGLÈS. ELS DILLUNS FAREM UNA SESSIÓ TOT EL GRUP, I ELS DIMECRES FAREM UNA ALTRA SESSIÓ EN MIG GRUP (L’ALTRE MIG GRUP ESTÀ AMB LA TUTORA I DESPRÉS FEM CANVI). LA NOSTRA “TEACHER” ES DIU LAIA, DES DEL PRIMER DIA QUE LA CONEIXEM I PER AIXÒ HA ESTAT MOLT SENZILL INTRODUIR LES SESSIONS AQUESTA SETMANA. AMB LA LAIA HI HA LA KIM, LA “LANGUAGE ASSISTANT” DE L’ESCOLA, DONANT SUPORT I ENRIQUINT LES EXPERIÈNCIES AMB AQUESTA LLENGUA. TAMBÉ FEM ANGLÈS EN ALTRES ESTONES: UN DELS TALLERS ESTÀ DITIGIT PER LA LAIA ON LA LLENGUA VEHICULAR ÉS L’ANGLÈS, I UNA ESTONA DE MENJADOR (ROTATIVA AMB ELS ALTRES GRUPS DE L’ESCOLA PETITA). AQUESTES PRIMERES SESSIONS LES HEM GAUDIT MOLT I PER AIXÒ ESTEM SEGURES QUE APRENDREM MOLTÍSSIM!!!

COMENCEM PSICOMOTRICITAT !!!

AVUI HEM COMENÇAT PSICOMOTRICITAT!!! EN FAREM CADA DIMARTS AMB EL NOSTRE ESPECIALISTA, L´HÉCTOR. LES PRIMERES SESSIONS LES FAREM A L’ESCOLA PETITA, A L’AULA DE MÚSICA, PER TAL DE DONAR-NOS LA MÀXIMA SEGURETAT AQUESTS PRIMERS DIES DE FAMILIARITZACIÓ AMB L’ESCOLA. QUAN JA ENS SENTIM AMB CONFIANÇA, COMENÇAREM A BAIXAR AL “POLI” DE L’ESCOLA GRAN. ALESHORES UTILITZAREM ELS MITJONS ANTILLISCANTS QUE HEM PORTAT TOTS A L’ESCOLA.

AVUI HEM CONEGUT L’HÉCTOR, I ELL A NOSALTRES, EN TENIA MOLTES GANES!!! ENS HEM PRESENTAT I HEM FET UN MUNT DE JOCS, ALGUNS AMB MÚSICA, I HEM PARTICIPAT AMB LA MÀXIMA IL·LUSIÓ!!! QUINA BONA ESTONA HEM PASSAT!!!