Primera excursió del curs!

Dilluns, la Selva Negra vam fer la nostra primera excursió del curs! Vam aprofitar el tancament del Camp Base i vam anar fins al parc de la Tamarita a jugar molt i gaudir d’un dia diferent. Vam córrer, ens vam gronxar, vam descobrir natura… Després de dinar vam pujar xino-xano fins al parc dels Maduixers per continuar jugant. Va fer un dia genial!

Durant la setmana, a l’escola, vam estar parlant de tot allò que ens emportàvem d’aquell dia. Després, per parelles, vam escriure paraules relacionades amb l’excursió i entre tots i totes vam crear aquest núvol tan especial:

PRIMERS DIES A 3r

Ja fa més d’una setmana que hem iniciat aquesta nova aventura: 3r de Primària!

Hem engegat el Camp Base per conèixer-nos, començar a treballar amb els grups cooperatius, endinsar-nos en el projecte CIMS, hem fet la nostra primera reunió de delegats i delegades, la Núria ens ha explicat un conte de l’origen del Quadern de Bitàcola i el Jordi va venir a explicar-nos moltes coses de l’escola…

I també hem decidit el nom de la classe: SELVA NEGRA!!! Un grup són els Gats Salvatges i l’altre les Salamandres.

Estan sent dies molt intensos, però sobretot divertidíssims! Us deixem algunes fotos d’aquests dies.

La setmana que ve més 🙂

Ens presentem

Benvolgudes famílies,

Som la Marina, la Núria i la Ruth i us volem donar la benvinguda a aquest nou curs.

Estem molt emocionades de poder compartir amb els/les vostres fills/es el seguit de fantàstiques experiències que viurem a 3r. Ben segur que ens ho passarem d’allò més bé.

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer a:
mmassons@escolasadako.com

nbaza@escolasadako.com

raltafulla@escolasadako.com

 

Atrapallibres

Amb un grup de nois i noies hem comentat “Estels i formigues”, un àlbum il·lustrat de Sebastià Serra, que ens ha agradat perquè les imatges ens fan viatjar per tot el món i fins i tot a moltes constel·lacions, a més de fer-nos un tast de poesia. En el conjunt del curs hem triat “Els estels” com a llibre que ens ha agradat més.

 

ENGLISH STATIONS

TODAY IN ENGLISH CLASS WE SPLIT THE CLASS GROUP INTO 4 GROUPS.

THERE WERE 4 DIFFERENT STATIONS IN DIFFERENT CLASSES AND IN EACH STATION THERE WAS A DIFFERENT ACTIVITY: SPELLING WORDS, BASIC VOCABULARY, BOOKS AND SPEAKING CATEGORIES.

DURING THE ENGLISH CLASS THE GROUPS ROTATED.

ONE MORE TIME, THEY HAD FUN WHILE REVISED AND LEARNED ENGLISH.