LOS GÉNEROS PERIODÍSTICOS

Esta última semana, los alumnos de ESO 3 hemos trabajado los diferentes géneros periodísticos.

Primero aprendimos qué géneros hay y cuáles son sus características principales para poder identificarlos. Después, buscamos los diferentes géneros en el periódico que trajimos cada uno de nosotros al principio de la brújula. Finalmente, hemos hecho un Sketchnoting de los diferentes géneros periodísticos que existen y cómo identificarlos. Un Sketchnoting es un vídeo de la elaboración de un esquema.

Estos son algunos de los Sketchnoting que hemos hecho:

Toni Pons

SETMANA DEL 16 AL 20 DE NOVEMBRE

  • Dimarts 17: Per a famílies prèvia inscripció: Fem un te (reunió virtual) per parlar de dol i les pèrdues a càrrec de Ricard Díaz, president de l’Associació Temps.
  • Dimecres 18: 9.30h-10.30h i 10.30h-11.30h, professionals del Punt Jove de Gràcia vindran a l’escola a fer un taller sobre relacions sexo-afectives, a partir dels interessos que hagin sortit en els grups de 3r d’ESO.

Bona setmana a totes i a tots!

 

 

CARTELLS CONTRA LA VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

En aquesta 1a Brúixola anomenada M, N, O, P, Q…Z hem llegit el llibre M, de Lolita Bosch. Us encoratgem a llegir-lo si no ho heu fet i per això no us expliquem de què tracta encara que tindreu alguna pista.

Una de les propostes de treball optatiu ha estat la creació d’un cartell de denúncia contra la violència domèstica. En podeu veure algunes mostres:

 

 

📝Protocol educació física👍🏼

🤾🏻‍♂️⚽️⛹️‍♀️🏈🤸🏽‍♂️🏑🧘🏻‍♀️🥏 Aquest curs tornem amb moltes ganes de seguir gaudint de les estones d’educació física a escola, segur que vosaltres també oi…? Això si, per mantenir a ratlla el 🤜🏼🦠🤛🏼virus, ens caldrà entre 🦸🏻‍♂️tots i totes🦸🏼‍♀️ tenir ben presents les següents recomanacions 👇🏼
 
Héctor – Manel – Marc

Com seguir o deixar de seguir els blogs de l’escola?


No estiguis pendent de les noves entrades que es publiquen al blog. Fes-ho més fàcil, subscriu-te! Amb 30 segons i 3 passos:

1- Introdueix el correu electrònic, a la dreta del blog (ordinadors) o al peu de pàgina (dispositius mòbils), on posa: “Subscripció per correu”.

2- Clica a continuació el botó “Subscriu-te”.

3- Entra al teu correu electrònic, i accepta la subscripció al missatge que rebràs de WordPress (comprova el correu brossa si no el reps…)

Ja està! A partir d’aquest instant, amb cada nova entrada que es publiqui al blog rebràs un missatge notificant-ho, així no et perdràs detall!

————————————————-

Tens una subscripció d’un blog del curs passat i no vols rebre més notificacions de correu de les novetats del mateix? Encara més fàcil, amb dos clicks!

1- Al correu de notificació de “New post on…”, cerca a la part inferior “Manage Subscriptions” i fes-hi click.

Captura_de_pantalla_2013-09-11_a_les_12.40.11

2- S’obrira la pàgina web per administrar les teves subscripcions als blogs de WordPress. Sota el nom del blog apareix en vermell “Unfollow”, fes-li un click i a partir d’aquest instant ja no rebràs mes notificacions de noves publicacions a aquest blog.

—————————————————-

feedlySEGUIMENT DE BLOGS AMB TAULETES O MÒBILS
Per últim, coneixeu el seguiment de novetats a blogs i webs amb els canals RSS? És una forma molt senzilla perquè puguis rebre, directament al teu ordinador/smarthphone/tablet o a una pàgina web en línia, informació actualitzada sobre les teves pàgines web. A aquesta entrada del nostre blog lesTICaSAK us expliquem el que és. Si finalment us animeu a fer-lo servir una de les plataformes gratuïtes recomanades és Feedly, tant per dispositius mòbils o ordinadors, a la seva web trobareu més informació.