SORTIDA AL MONTSENY

A la tercera va la vençuda, les nenes i els nens de la classe del Felins Blancs, vam poder anar al Montseny.

La sortida havia de ser per iniciar la Brúixola i has estat per acabar-la.

Allà vam poder passejar per la fageda i aplicar el que havíem après dels ecosistemes.

Sort que anàvem molt abrigats, feia molt fred.

Atrapallibres segon trimestre

Després de la lectura d’Hola, micos!, ens arriba la proposta del premi Atrapallibres per al segon trimestre. Es tracta d’un llibre del Salvador Comellas que ens convida a llegir, imaginar i jugar: Què passaria si barregéssim espècies? Quina mena de fruit deu donar, el pi boig? Quines característiques té un pica-roques? Pot ser perillós, anar al bosc a collir xampanyons? Què passa si, tot bussejant, toques una meduixa? És econòmic, tenir de mascota una gatapinyada? Heu tastat mai el suc fosforescent d’unes llumones acabades de collir? Ben segur que encara queden moltes espècies per descobrir. Ens hi ajudeu?

ELS FELINS I LES FELINES JA SÓN EXPLORADORS TITULATS.

Avui hem anat a passar el dia al Parc Natural de Collserola. Allà hem posat a prova la vista, la oïda, l’orientació i la capacitat de supervivència del Felins i Felines. Tots han demostrat sobradament els seus mèrits i han aconseguit el carnet d’exploradors.

Let’s investigate!

Hello everyone!

This term we are investigating different animals that live on the different habitats we have been learning about.

We are exploring for the first time on targeted English books and making notes in English. We are using a mind-map to connect all our ideas!

We are having a blast!

Check out the pictures 🙂

ELS NOSTRES COETS

A la primera brúixola de 4t els Felins es van submergir en el món de l’aeronàutica. Tot i que no tots els prototips es van enlairar els dissenys eren molt interessants i el procés de fabricació va ser molt enriquidor.

TeamLab i Symphony

Avui hem anat al CaixaForum per visitar fos propostes ben artístiques.

Primer hem entrat al Symphony, on a partir de dos vídeos, un d’ells fet amb realitat virtual, hem descobert l’orquestra simfònica i alguns dels seus instruments des de dins.

Després, al TeamLab, hem gaudit d’una exposició d’origen Japonès, on a través de la llum i recursos virtuals, hem pogut fer d’artistes i entrar en un món creatiu on la natura i la tecnologia es trobaven.

Finalment hem dibuixat la magnífica façana modernista del museu.