HA ARRIBAT EL TIÓ

AVUI HEM DESCOBERT PER CASUALITAT QUE HAVIA ARRIBAT EL TIÓ. ÉS MOLT PETIT I ESTÀ MOLT PRIMET!!!

L’HAUREM D’ENGREIXAR ENTRE TOTES I TOTS PER TAL QUE ENS FACI UNA BONA 💩

RECORDEU QUE ÉS VEGETARIÀ I QUE NO LI AGRADEN LES XUXES 😊

MIREU QUE ABRIGADET QUE EL TENIM!!!

ESPEREM CUIDAR-LO MOLT BÉ I QUE NO SE’NS POSI MALALTÓ.

 

PARC DE LA TAMARITA

EL DILLUNS 1 DE DESEMBRE VAM ANAR TOT XINO-XANO CAP AL PARC DE LA TAMARITA.

UN COP ALLÀ VAM FER UNA VOLTETA PEL PARC,  VAM DESCOBRIR-HI RACONS MOLT BONICS, VAM BUSCAR-HI ANIMALS CAMUFLATS, ELS MONITORS ENS VAN PREPARAR UNA PETITA GIMCANA, VAM DINAR, VAM JUGAR LLIUREMENT PER LA ZONA BOSCOSA I PER LES DISTINTES ÀREES DE JOCS.

https://drive.google.com/drive/folders/1CtkXKDaGz7T-Qug8vmMLAFW8Cnn-Puhx?usp=sharing

ENS HO VAM PASSAR PIPA!!!

I A MÉS A MÉS ENS VAN QUEDAR FORCES PER FER EL CAMÍ DE TORNADA!

LLUMS, CÀMERA I ACCIÓ!!!

 

El meu primer festival | Filmoteca de Catalunya

 

AQUESTA SETMANA HEM POGUT GAUDIR DELS CURTS D’ANIMACIÓ DEL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA. N’HEM VIST DEU DE BEN VARIATS, AMB DIFERENTS TÈCNIQUES D’ANIMACIÓ, EN BLANC I NEGRE, AMB DIÀLEGS I SENSE, … I EL MILLOR ÉS QUE ELS HEM VIST TOTES I TOTS JUNTS A LA CLASSE DELS DOFINS (AMB MASCARETA, DISTÀNCIA I BONA VENTILACIÓ).

EN FINALITZAR CADA UNA DE LES DUES SESSIONS HEM VERBALITZAT QUINS ENS HAN AGRADAT I EL PER QUÈ. TAMBÉ HEM ESTAT PARLANT D’AQUELLES HISTÒRIES QUE ENS HAN FET PENSAR I REFLEXIONAR TOT EXPRESSANT LES NOSTRES EMOCIONS I OPINIONS DAVANT DEL GRUP. I PER ÚLTIM HEM POGUT FER UNA VALORACIÓ INDIVIDUAL DELS FILMS EN PAPER QUE TROBAREU DINS DE LA CARPETA D’APRENENTATGE DEL VOSTRE FILL/A.

 

        

TRENCADÍS de CANÇONS

Veureu en aquest vídeo un petit fragment de cançons i poesia que hem estat treballant aquests dies a classe de música. Els han agradat molt i amb aquestes hem treballat pulsació, psicomotricitat, imaginació, coordinació, balanceig, puteig… i un munt de coses més que si els hi poseu a casa us podran explicar ells mateixos.

Us deixo també a continuació un codi QR perquè escolteu, canteu i balleu les peces amb els vostres infants. Deixeu-vos transportar per quan éreu petits i la màgia farà la resta.

Les mesures Covid no ens van permetre el dia 17 de novembre anar al magnífic escenari del Palau de la Música per visionar l’espectacle sencer.

TREBALL COL·LABORATIU

AQUESTA SETMANA HEM ESTAT FENT ELS NOMBRES AMB DIFERENTS MATERIALS. SEMBLA UNA TASCA MOLT FÀCIL, PERÒ NO HO HA ESTAT, PERQUÈ ENS HAVÍEM DE POSAR D’ACORD AMB QUIN MATERIAL VOLÍEM FER CADA NOMBRE I HO HAVÍEM DE FER ENTRE TOTS.

EN FINALITZAR LA SESSIÓ HEM ESTAT PARLANT DE COM HAVIA ANAT I CADA GRUP HA EXPLICAT COM S’HAVIEN ORGANITZAT I SI S’HAVIEN ENTÈS O ELS HAVIA COSTAT FER-HO.