25N: DIA EN CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

EN MOTIU DEL 25 DE NOVEMBRE: DIA EN CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, ELS CONILLS I ELS VOLCANS HEM ESTAT PARLANT DE LA NECESSITAT QUE HI HAGI IGUALTAT ENTRE DONES I HOMES EN TOTS ELS ASPECTES I LA NOSTRA POSICIÓ EN CONTRA QUALSEVOL TIPUS DE VIOLÈNCIA.

TAMBÉ HEM ESTAT PARLANT DELS CATÀLEGS DE JOGUINES I LA NOSTRA OPINIÓ QUE: TOTES LES JOGUINES SÓN PER NENS I PER NENES!!!

A L’ESTONA DE BIBLIOTECA, HEM APROFITAT PER LLEGIR EL CONTE: ROSA CARAMEL. UN LLIBRE QUE DEFENSA LA LLIBERTAT DE DECIDIR I QUE EL COLOR ROSA NO ÉS NOMÉS DE NENES.

GRÀCIES ALS COMPANYS I COMPANYES DE 6è QUE HAN PREPARAT LA BIBLIOTECA VIOLETA DAVANT LES NOSTRES AULES!

 

ENS ENDINSEM EN EL MÓN DEL SO I EL SILENCI

DURANT AQUESTES ÚLTIMES SESSIONS DE MÚSICA, ELS VOLCANS I ELS CONILLS ENS HEM ENDINSAT EN EL MAGNÍFIC MÓN DEL SO I EL SILENCI.

PRIMER DE TOT HEM CLASSIFICAT DIFERENTS OBJECTES DE L’AULA DE MÚSICA EN DOS GRUPS: ELS QUE SONEN I ELS QUE NO. DESPRÉS, L’ALBA ENS VA EXPLICAR EL CONTE “EL REI DEL SILENCI” I VAM FER UNA PETITA PROVA PER VEURE QUI PODRIA SER UN REI O REINA DEL SILENCI. AQUESTA CONSISTIA A PASSAR-NOS UN SONALL ENTRE TOTS ELS COMPANYS I COMPANYES SENSE QUE AQUEST FES EL MÍNIM SOROLL.

.       

FINALMENT, VAM FER UN JOC AMB INSTRUMENTS, EN EL QUAL HAVÍEM DE TOCAR L’INSTRUMENT O FER SILENCI SEGONS LES INDICACIONS DELS CARTELLS QUE SE’NS MOSTRAVA. AH! I HEM CANTAT LA CANÇÓ “TOT SONA” DE LA DÀMARIS GELABERT.

MORNING ROUTINES

HELLO EVERYONE 🙂

DURING THE PAST WEEKS, WE HAVE BEEN TALKING ABOUT WHAT WE DO IN THE MORNING TO GET READY. WE ALSO MET GEMMA, A VERY FUNNY GIRL WHO IS ALWAYS LATE FOR SCHOOL!

SHE HAS TAUGHT US A LOT OF EXPRESSIONS TO DESCRIBE OUR MORNING ROUTINES: WAKE UP, BRUSH YOUR TEETH, WASH YOUR FACE…

WE LIKED HER STORY SO MUCH, WE WOULD LIKE TO TELL IT TO YOU. LISTEN CLOSELY TO THE FOLLOWING VIDEO AS WE NARRATE IT:

WE ALSO PLAYED MANY GAMES IN THE ENGLISH CLASSROOM TO HELP US REMEMBER THE VOCABULARY. TAKE A LOOK AT ALL THE FUN WE HAD!

NOW, YOU CAN HAVE YOUR OWN “ENGLISH MORNINGS” AT HOME WHERE YOU GET READY LIKE GEMMA DOES… IN ENGLISH!

SEE YOU SOON

TALLERS MUSICALS EN FAMÍLIA

Al llarg de la setmana del 21 al 25 de novembre (Santa Cecília) s’oferiran als nens i a les nenes de
EI5 uns tallers musicals. Per això, totes les famílies que hi vulgueu participar presentant
instruments i/o proposant activitats musicals hi esteu convidades. Us haureu de posar en contacte
amb la tutora del vostre fill/a.

UNA CASTANYADA AMB MOLT DE RITME!

DURANT AQUEST MES D’OCTUBRE, LA CLASSE DELS CONILLS I LA CLASSE DELS VOLCANS HEM ESTAT TREBALLANT LA PULSACIÓ I EL TEMPO DE LA MÚSICA, HEM COMENÇAT A EXPERIMENTAR AMB ELS INSTRUMENTS DE L’AULA I TAMBÉ HEM BALLAT I CANTAT MOLTÍSSIMES CANÇONS QUE CADA DIA ENS HA ANAT PORTANT LA CONILLETA DOREMI.

ENTRE TOT AIXÒ, QUE NO ÉS POC, I TAL COM MARCA EL CALENDARI D’OCTUBRE, TENÍEM UNA CITA OBLIGATÒRIA PER LA CASTANYADA! AIXÍ DONCS, HEM APRÈS LA CANÇÓ DE “LA CASTANYERA” I L’HEM ACOMPANYAT AMB UNA MAGNÍFICA DANSA.