1,2,3 RONDALLA VA…

HEM ANAT AL TEATRE ROMEA GAUDIR DE 1, 2, 3, I…, UN ESPECTACLE MUSICAL QUE BARREJAVA LA MÚSICA JAZZ AMB TRES RONDALLES D’ALLÒ MÉS DIVERTIDES..

A TRAVÉS D’AQUESTA AUDICIÓ HEM POGUT CANTAR I BALLAR A RITME DE JAZZ MENTRE APRENÍEM LES QUALITATS DEL SO, COM EL SO I EL SILENCI, EL FORT I EL FLUIX, L’AGUT I EL GREU… I FINS I TOT HEM POSAT NOM A LES 7 NOTE SMUSICALS!.

HEM GAUDIT MOLTÍSSIM!

dav

INFLEM UN GLOBUS

LA LAIA CIENTÍFICA ENS HA PORTAT DIFERENT MATERIAL PER L’EXPERIMENT D’AVUI: VINAGRE, BICARBONAT I GLOBUS. PRIMER ENS HA DIT QUE NECESSITAVA UNES AMPOLLES DE PLÀSTIC, QUE PER SORT, A LES CLASSES EN TENÍEM 😉 HEM FET DIFERENTS HIPÒTESIS: QUÈ PASSARÀ SI HO BARREGEM? QUÈ LI PASSARÀ AL GLOBUS? …. ALESHORES HEM FET GRUPS DE 4  I CADA GRUP HA PREPARAT EL SEU EXPERIMENT. COM PODEU VEURE EN LES IMATGES VA SER UN MOMENT MOLT MÀGIC ✨ I ES RESPIRAVA MOLTA CONCENTRACIÓ I EMOCIÓ.

GRÀCIES, LAIA PER AQUEST INVENT TAN EMOCIONANT!!

☁️: Comencem parlant del nostre cos!

Avui hem iniciat unes preguntes dels núvols relacionades amb el naixement, creixement i el cos. Playmobils i superherois/es ens hem reunit per començar a donar resposta conjuntament a les següents curiositats:

– Com creixem? Per què la panxa es va fent gran quan hi ha un nadó a dins? Com va sortir la primera nena del món?

Aquesta primera trobada ha estat per parlar del nostre cos i l’exploració d’aquest. Hem explicat el conte “Tu cuerpo es tuyo” per treballar el respecte a un mateix/a i cap als altres, la importància de dir NO quan una cosa no ens agrada i que només podem tocar el nostre propi cos. 🚫🖐🏽