Turkey : an amazing Erasmus experience !!!

PREPARING TODAY THE LEADERS OF TOMORROW

En el marc del projecte Erasmus+, alguns alumnes de primer d’ESO han viatjat a Turquia amb dos professors de l’escola amb l’objectiu de compartir maneres d’aprenentatge diferents, descobrir una nova cultura i potenciar la seva autonomia vers l’ús de la llengua anglesa.

Ha estat una experiència única i inoblidable per totes elles i ells.

 

ERASMUS +

Today our Portuguese and Turkish partners have visited the Cosmocaixa as a starting point for their week with us. Tomorrow the Irish and the Polish will join us in the project together to prepare the leaders for tomorrow. All of us align around a shared vision: to empower children and young people to be socially minded leaders, with the connection to purpose that enables them to effectively solve problems and drive positive change.

Novetats al projecte SOMRIU’S

Durant aquestes últimes setmanes, els encarregats i les encarregades del TAC SOMRIUS hem passat per les classes recordant i informant de les novetats del projecte SOMRIUS Com cada any, expliquem que és prioritari que tots i totes estiguem bé a l’escola i que la visquem com un espai segur. Si no és així, en aquest espai de migdia buscarem eines per solucionar els conflictes o el malestar que tinguem. A més a més, volem promoure l’actitud samagama que vol dir intercedir a favor d’aquell/a què està vivint una situació d’assetjament i/o patiment, i destapar-la. 

 

Una de les novetats que hem explicat és que tenim un despatx nou situat al segon. 

Una altra novetat és l’horari i els dies d’atenció que és de 14:00 a 14:45h hores tots els migdies excepte dijous.