Viu el Mercat de Calaf

 

Dissabte 4 de maig, l’Escola Sadako va obrir amb il·lusió les seves portes per celebrar el tan esperat Mercat de Calaf. El pati de l’escola va acollir amb alegria a famílies, alumnes, exalumnes i a tot el personal per compartir un dia ple d’activitats en comunitat.

Des de tallers fins a música, balls, jocs i moments de solidaritat, l’esperit de col·laboració i alegria va guarnir cada racó. Vam gaudir de tallers creatius, música en viu, jocs inflables i moments de diversió compartida.

Gràcies a la participació de tots i totes, la jornada va ser un èxit rotund! Durant la festa, vam aconseguir recaptar fons per a projectes solidaris i el banc de sang va rebre donacions generoses, deixant-nos plens de somriures i satisfacció.

Vam participar en tallers de polseres, maquillatge artístic, mandales i creació d’arrecades, a més de divertir-nos amb jocs de fusta, la simultània d’escacs i l’animada batucada.

Els alumnes de quart van oferir un espectacle impressionant, i tots vam compartir un dinar excel·lent, la tradicional paella del Mercat de Calaf. Va ser una trobada màgica que ens ha deixat records inoblidables! Us convidem a veure les fotografies i a participar l’any vinent!

Gràcies,  totes les persones que ho veu fer possible!

Be the first to comment on "Viu el Mercat de Calaf"

Deixa una Resposta