Ens presentem

Benvolgudes famílies de 2n d’ESO,

Atès que la nostra reunió està prevista per a finals del mes d’octubre, no volem esperar fins llavors per dir-vos que estem molt satisfets i contents de compartir aquest nou curs amb els vostres fills i filles. Hem vist que han tornat amb molta il·lusió per tirar endavant aquest 2n d’ESO. Ha estat un retrobament amb tots els nois i noies bonic i agradable.

Per part nostra, iniciem el curs amb energia renovada i amb el goig de reprendre l’acompanyament en el seu viatge d’aprenentatges i de creixement personal.

D’altra banda, us avancem les nostres hores d’entrevista per facilitar-vos la comunicació amb nosaltres. Ens agradaria poder fer una primera entrevista amb totes les famílies del curs durant aquest primer trimestre:

Mireia: dimarts 13:00 a 13:45 i dimecres 14:45 a 15:30

Xavier: dilluns de 12:00 a 12:45 i divendres de 14:45 a 15:30

Podeu demanar hora, com sempre, trucant a la Fina o directament al blog del curs. Ja sabeu que els vostres fills i filles ens acompanyaran en aquestes trobades.

Restem a la vostra disposició per al que necessiteu tot esperant veure’ns personalment, si no abans, a la reunió amb famílies.

 

Deixa un comentari