TREBALLEM L’ODS AMB LA FAMÍLIA DE L’ALEIX

HA VINGUT A LA CLASSE LA FAMÍLIA DE L’ALEIX A TREBALLAR AMB NOSALTRES SOBRE EL NOSTRE OBJECTIU DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE LA VIDA SUBMARINA.

D’ENTRADA HEM JUGAT A LLIGAR-NOS ENTRE NOSALRES PER VEURE COM DE FÀCIL ERA MOURE’S PER LA CLASSE, I HEM VIST QUE NO ENS HEM SENTIT CÒMODES, ALGUNS ENS HEM SENTIT TRISTOS/ES, D’ALTRES ENFADATS/DES…

ENS HAN EXPLICAT QUE ÉS AIXÍ COM ES SENTEN ELS ANIMALS MARINS QUE QUEDEN ATRAPATS PER XARXES ABANDONADES, BROSSA I DEIXALLES QUE HI HA AL MAR, I QUE D’AQUEST EFECTE SE’N DIU PESCA FANTASMA.

HEM ESTAT D’ACORD QUE ELS ANIMALS MARINS HO PASSEN MOLT MALAMENT EN TROBAR-SE AMB AQUEST TIPUS DE PROBLEMES QUE GENEREM NOSALTRES!

DESPRÉS ENS HAN EXPLICAT UN CONTE D’UNA BALENA QUE ES TROBAVA CASA SEVA PLENA DE PLÀSTICS I DEIXALLES QUE NO LA DEIXAVEN NADAR TRANQUILA. QUIN NEGUIT…

EN TORNAR DEL PATI ENS HAN ENSENYAT UN VÍDEO QUE VAN FER EN FAMÍLIA UN DIA QUE VAN ANAR A NETEJAR UNA PLATJA, I ENS HAN PORTAT UN MUNT DE DEIXALLES QUE HI VAN TROBAR. NO ENS HA AGRADAT GENS VEURE QUE LA PLATJA PODIA ESTAR TAN BRUTA.

AL FINAL HEM FET UNA OBRA D’ART: HEM CREAT DOS MARS, UN DE BRUT I UN DE NET, I HEM COINCIDIT QUE EL QUE VOLEM ÉS EL NET, I QUE PER AIXÒ HEM D’EVITAR EMBRUTAR I MIRAR DE RECICLAR PER AJUDAR ALS ANIMALS MARINS.

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA!

Leave a Reply