Davant la situació actual de crisi econòmica que d’alguna o altra manera ens afecta a tots, i amb la voluntat d’unificar esforços i crear sinergies, s’ha decidit engegar una iniciativa que pugui ser d’utilitat per a les famílies de l’escola des del punt de vista professional.

S’ha obert aquesta secció on s’aniran publicant empreses, botigues o ofertes de serveis que vulguin oferir famílies de l’escola. També se’n farà rotativament publicitat a la revista o blocs de l’escola. És una aposta pel consum de proximitat i el suport a totes la famílies de Sadako.

Us animem a participar-hi! Per fer-ho només cal que ens envieu un escrit breu que descrigui el vostre servei o empresa. També és convenient que hi adjunteu alguna imatge o logotip que hi puguem afegir. Sense que sigui un requeriment, sí que us animem a oferir algun descompte o servei complementari als usuaris de l’escola per tal d’incentivar-ne l’ús. Amb aquesta iniciativa pretenem a més d’oferir un suport en la promoció professional de les famílies de l’escola, ampliar el concepte de l’escola com a comunitat educativa en què tots els agents que la configuren en són elements fonamentals.

Selecciona la categoria que més t’interessi!