saklletres

 

 

  SAK nº25

El número 25 ens parla de les noves orientacions en l’ensenyament de les ciències a l’escola. A les pàgines centrals un records pels 24 números anteriors de la revista.

   SAK nº24

Edició especial Jocs Florals amb tots els finalistes i guanyadors que han participat als Jocs Florals de l’escola. Enguany entrevista a Carme Solà Vendrell.

   SAK nº23

En aquesta edició parlem del present i el futur de l’escola. Cap a on evolucionen les noves tendències pedagògiques vistes des de diferents perspectives.

  SAK nº22

Edició especial Jocs Florals amb tots els finalistes i guanyadors que han participat als Jocs Florals de l’escola. Enguany entrevista a Quim Gutiérrez.

Captura de pantalla 2016-01-12 a les 13.24.02 SAK nº21

Aquest número del SAK de Lletres parlem sobre d’importància de jugar,  tant a dins de classe com al pati de l’escola.


SAK nº 20

Edició especial Jocs Florals amb tots els finalistes i guanyadors que han participat als Jocs Florals de l’escola. Enguany entrevista a Jaume Copons.

SAK nº 19

En l’any del tricentenari fem un repàs del que ha estat el paper de l’escola en el món educatiu.
SAK nº 18
Número especial en motiu de la Diada de Sant Jordi on apareixen tots els textos i cartells finalistes i guanyadors dels Jocs Florals que hem celebrat en l’any del tricentenari. Esperem que us agradin.
SAK nº 17
En aquest número del Sak de Lletres fem un monogràfic sobre la presa de decisions i com aquesta intervé al llarg de l’escolaritat dels nostres alumnes i també més endavant en el futur.

SAK nº 16

Edició especial Jocs Florals amb tots els finalistes i guanyadors que han participat als Jocs Florals de l’escola.

SAK nº 15

El nou número de la revista de l’escola fa una aproximació a la lectura que fan les famílies i l’escola. Llegir, per què?

SAK nº 14

Número dedicat al Sant Jordi de l’any 2012.

SAK nº 13

El tretzè número de la revista fa una aproximació a les TIC però sobretot com les treballem i les usem a l’escola amb els nostres alumnes i quin impacten han tingut en la nostra societat.

SAK nº 12

El present número de la revista tracta sobre les diferents habilitats que podem desenvolupar i com les treballem a l’escola.

SAK nº 11

Número dedicat al Sant Jordi de l’any 2011.

SAK nº 10

El número 10 de la revista tracta sobre l’art vist des de les seves diferents versions com ara el teatre, la música, la pintura…

SAK nº 9

Número dedicat al Sant Jordi de l’any 2010.

SAK nº 8

Aquest número de la revista tracta de manera especial la mediterrània des de diferents punts de vista com ara l’històric, el gastronòmic, el cultural…

SAK nº 7

Número dedicat al Sant Jordi de l’any 2009.

SAK nº 6

El número sis de la revista és un especial dedicat al 40è Aniversari de la nostra Escola

SAK nº 5

El número de la revista de l’escola tracta sobre la participació. Com els nostres alumnes participen de la vida de l’escola i com els eduquem per a que siguin participatius en el futur.

SAK nº 4

En aquest cas tornem a trobar un especial de Sant Jordi de l’any 2008.
 SAK nº 3

El terce número de la revista està dedicat a la ciència dins l’escola.


SAK nº 2

El segon número de la revista ha estat el primer número especial dedicat a la diada de Sant jordi.
 SAK nº 1

Us presentem el primer número de la revista de l’escola.