Darrer dia: Visita al Castell

Avui hem visitat el Castell de Praga i després hem fet les compres finals.
El Castell de Praga (en txec, Pražský hrad) és una de les atraccions més populars de la ciutat de Praga, República Txeca. Aquest castell és una antiga fortificació que ara és la residència oficial del president de la República Txeca.
Hi ha moltes coses per veure dins del Castell de Praga, incloent:
1. La Catedral de Sant Vito: Aquesta catedral gòtica és la més gran i important de la ciutat de Praga i és una de les més grans de tota Europa. La seva església és impressionant, amb nombroses capelles, vitralls i una cripta.
2. El Palau Reial: Aquesta és l’antiga residència dels reis de Bohèmia. El palau està format per nombroses sales i cambres, moltes de les quals estan decorades amb mobles antics i pintures.
3. El carrer dels Orfes: Aquest carrer estret és una zona molt pintoresca dins del Castell de Praga, amb nombroses botigues i tallers d’artesans.
4. El Monestir de Sant Jordi: Aquest monestir benedictí és una de les construccions més antigues del Castell de Praga i actualment alberga la Galeria Nacional de la República Txeca.
5. La Torre de la Pólvora: Aquesta torre medieval és un dels pocs vestigis de les antigues muralles de la ciutat i actualment alberga una petita exposició sobre la seva història.

Leave a Reply