Ens presentem

Benvolgudes famílies de 3r d’ESO,

Som conscients que a l’inici del mes d’octubre ens coneixerem personalment a la nostra reunió de curs, en la qual estem plenament convençuts que farem una valoració molt positiva de l’inici d’aquest 3r d’ESO. Això no obstant, no volem deixar passar més dies sense fer-vos arribar la nostra satisfacció en veure com han començat el nou curs els vostres fills i filles. Ja som a 3r d’ESO, la qual cosa vol dir que hem iniciat el 2n cicle i, per a nosaltres, comencen a ser els grans de l’escola, amb el que això suposa com a referents que són i que volem que siguin. Ara bé, per a ells i elles, sobretot, també ha començat el curs de l’esquiada, del Carnestoltes i… de la tarda lliure de divendres! Ens espera un curs ple de projectes que volem viure ben a prop dels nois i noies des del compromís i la responsabilitat, però també des de la il·lusió i la confiança.

A més a més, amb aquesta nota, també us volem avançar les nostres hores d’entrevista per facilitar-vos la comunicació amb nosaltres, si cal, abans de la reunió amb famílies.

Laura: dimarts 8.30h i divendres 9.30h

Sara: dilluns 14.45h i dimarts 12h

Per si no ens poseu cara, us adjuntem unes fotos nostres:

Ens agradaria poder fer una primera entrevista amb totes les famílies del curs durant aquest primer trimestre. Ja sabeu que podeu demanar hora, com sempre, trucant a la Fina o directament al blog del curs. D’altra banda, aprofitem per recordar-vos que els vostres fills i filles ens acompanyaran en aquestes trobades.

Amb ganes de conèixer-vos properament, restem a la vostra disposició per al que necessiteu.

Leave a Reply