Descobrim com és la tasca d’investigació de primera mà!

Avui hem tingut la sort de poder comptar amb la presència de la investigadora postdoctoral Belén Moro i la científica Uxue Rezola del Centre de Recerca en Agrigenòmica (GRAG), que han vingut a explicar-nos com és el dia a dia dins d’un laboratori de recerca bàsica i com es desenvolupa la tasca d’investigació, en aquest cas, centrada específicament en la investigació genètica amb plantes. Aquesta xerrada ha estat acompanyada d’una exposició fotogràfica on hem pogut conèixer com és la vida, tant professional com personal, de diversos investigadors del mateix centre.  Ambdues formen part del projecte de divulgació “Qui investiga les plantes?”

Ha estat una gran oportunitat per descobrir que les persones que es dediquen a la investigació fan una tasca molt important per al desenvolupament del coneixement i del nostre progrés tecnològic i social. A més, però, també ens ha servit per descobrir que qualsevol de nosaltres pot arribar a ser un investigador com ells, i gaudir enormement de la carrera científica que planteja aquest futur professional.

Gràcies per venir, Belén i Uxue!

Podeu veure més informació del projecte la seva web: https://www.cragenomica.es/ca/divulgacio/la-vida-secreta-de-linvestigador-de-plantes

Deixa un comentari