Ens presentem

Benvolgudes famílies, 

Avui iniciem un nou curs amb molta il·lusió i entusiasme. Per això, ens agradaria donar-vos la benvinguda i aprofitar per presentar-nos. Durant tot el curs, acompanyarem les vostres filles i fills en el camí que avui comencen i en la nova etapa que s’obre pas. De ben segur que serà una travessia plena d’emocions i bones vivències. Confiem en acompanyar alumnes i famílies el millor possible, en un clima de complicitat i confiança, teixint vincles positius i respectuosos i des de la proximitat i l’estima.

Com ja sabeu, a partir de l’ESO tot l’alumnat marxa sol de l’escola i, per tant, no ens veurem sovint a la porta de sortida com fins ara. Tot i així, ens agradaria continuar tenint una comunicació fluida i propera amb vosaltres, per poder fer equip i cooperar en la construcció d’aquest curs. 

La reunió de famílies de 1r d’ESO està prevista per al 2 d’octubre, moment en què podrem saludar-nos i comentar-vos diferents aspectes organitzatius del curs. Fins aleshores, si hi ha qualsevol qüestió, sabeu que poder contactar amb nosaltres per correu electrònic o bé trucant a l’escola si es tracta d’un tema urgent.

Al llarg del primer trimestre ens agradaria poder parlar amb totes les famílies fent una entrevista. Si voleu, sense pressa, podeu anar demanant el dia que us vagi bé, trucant a recepció d’escola o a través del blog quan estigui l’enllaç actiu. En algun moment podem ser nosaltres que us demanem l’entrevista directament, no us amoïneu si ho fem, no és per res especial, simplement és per qüestions d’organització i planificació.  

Confiem que aquest serà un curs apassionant i enriquidor, compteu amb nosaltres per tot allò que calgui.

 

Deixa un comentari