Ens presentem

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió donar-vos la benvinguda al curs de 6è i presentar-nos. La Neus Colomer, la Neus Tantinyà i l’Anna Oger (referent EOP) serem les tutores del curs de sisè d’enguany.

Malgrat que la reunió de famílies no serà fins al dia 16 d’octubre, hem trobat oportú fer-vos arribar aquest correu per comentar alguns aspectes.

 Les primeres dues setmanes estarem fent un seguit d’activitats en el marc de Camp Base que ens serviran per retrobar-nos i descobrir què passarà al llarg dels pròxims mesos: activitats estrelles, brúixoles que treballarem, sortides, nous projectes…

Aquests dies i durant el curs ens podeu trobar a les estones de recollida a l’aula, les tutores hi serem dimarts i dijous a partir de les 16:30 h. Per venir a buscar l’alumnat, ho podeu fer a l’aula de 6è que podeu trobar pujant les escales, a la primera planta a l’esquerra.

Pel que fa a les entrevistes ens les podeu demanar a través del blog o bé trucant a la recepció de l’escola. D’altra banda, quedem també a la vostra disposició a través del correu electrònic sempre que ho necessiteu.

Neus Tantinyà (ntantinya@escolasadako.com)

  • Entrevistes: dilluns a les 8:30 i divendres a les 14:45 h

Neus Colomer (ncolomer@escolasadako.com)

  • Entrevistes: dilluns a les 8:30 i dimecres a les 8:30 h

*Anna Oger (aoger@escolasadako.com) – Referent EOP

Les entrevistes en les que pot assistir la referent de l’EOP són els dilluns a les 8,30h.

Esperem que aquest sigui un curs fantàstic, ple d’emocions i aprenentatges que facin créixer les vostres filles i fills d’una manera positiva i respectuosa. Som al vostre costat per tot allò que sigui necessari, esperem fer un bon equip amb vosaltres i comunicar-nos tant com sigui possible per tirar endavant el curs.

Deixa un comentari