SETMANA A LA VISTA!

Calendario - Iconos gratis de hora y fecha

Aquesta setmana…

🎙🎙Dimarts vam anar al teatre SAT a veure “Concerto a tempo d’umore”, un concert teatralitzat i moooolt divertit!

🎙🎙El dijous vam fer l’assaig general del concert que farem aquesta setmana al auditori! I sembla ser que anirà bastant bé, segons la impressió que ens ha donat!

Hem començat el repte de les mones de pasqua!🐣🐣 Hem estat pensant com seran i quins materials necessitarem.

🎙🎙Avui hem fet la Prova de brúixola de comunitats autònomes i províncies d’Espanya! Tots hem estudiant molt més dels que les mestres es poden imaginar!🎙🎙

A més, ens han retornat l’avaluació de la BG2, D’on venim?. 🔊🔊 Recordeu totes i tots que cal tornar-les signades abans de dijous vinent!

També hem tancat el projecte Ingeni@ del trimestre, hem rebut l’avaluació i hem fet la tria pel proper trimestre.

 

I la setmana vinent… una setmana plena de sorpreses!

🔊🔊Atenció! Dimarts al matí farem les mones de Pasqua!🍫🐣. IMPORTANTÍSSIM: Cal que porteu els ingredients necessaris i també un davantal!

Famílies, recordeu que esteu convidades d’11h a 12,30h a veure-les i a fer les votacions! I a la tarda les menjarem amb els nostres fillols i filloles, fent alguns jocs que hem preparat! 👩‍👧👩‍👦👨‍👧

Dimecres tornem a fer una sortida de música🎤🎷🎻. Anirem a l’auditori a fer les nostres composicions que tant hem estat treballant i practicant!

I dijous… vindran uns companys d’Open Arms a fer-nos una xerrada en el marc del nostre ODS, Reducció de les Desigualtat!

Divendres, úlitm dia de trimestre! Durant el matí farem el camí d’aprenentatge a càrrec dels companys i companyes de 4t d’ESO.

Que tingueu un bon cap de setmana!

 

Gerard, Pol R, Diego i Carlota

Deixa un comentari