SETMANA A LA VISTA!

Aquesta setmana hem començat la brúixola matemàtica 5, Entre poc i massa, la mesura passa. De moment hem començat a treballar les magnituds. RECORDEU: per aquesta setmana caldrà que entre totes i tots portem balances de cuina, cintes mètriques📏, ampolles d’aigua… per poder començar a posar en pràctica les magnituds! 

A més a més, ja ens han retornat el portafoli i l’avaluació de la B. Matemàtica 4, Salta a les 3D. Recordeu que cal retornar el full d’ocelletes signat ⏳🖋️, i si les famílies ho volen també hi poden escriure algun comentari! 

🔊🔊🔊Divendres vam celebrar la Fira d’ingenia! Vam poder conèixer molts projectes, talens i investigacions de diverses companyes i companys de 5è fins a 2n d’ESO.

📢Ei!📢 Però no oblidem que dijous vam fer les proves cangur 🦘!!! 

Un concurs molt important on hi participen alumnes de diferents països i que ens fan apropar, infants i joves, a les matemàtiques a través de problemes! Però ufff!! Van fer força difícils!

A Educació Física seguim treballant i practicant l’handbol, i dijous vam fer la prova i les autoavaluacions!  🤾🤾‍♀️.

🔊🔊¡¡¡Ep, Atenció!!! 🔊🔊 els professors ja han entregat l’avaluació de filosofia del segon trimestre. Les tenim guardades al Quadern de Bitàcola i ho portarem a casa durant les vacances.

 

I aquesta setmana…

Començarem la nova Brúixola Globalitzada 3, ¿dónde está Wally?

També començarem a treballar sobre els textos i poemes de Sant Jordi. Qui voldrà presentar alguna feina als Jocs Florals? Us hi animem!

Seguirem treballant sobre el “Spring Poems Book”. Ara caldrà que totes i tots comencem a dissenyar el fons de la nostra pàgina. Vam deixar el llistó molt alt amb el llibre d’hivern… però segur que aquest encara sortirà millor!

I finalment farem la reunió TAC ⚙️🌱 dimecres a les 11h. A veure si no hi ha cap imprevist i podem trobar-nos totes i tots amb els companys del nostre càrrec!

Dilluns el Pol F, l’Ambrós i l’Ainara seran els nous caps de dia.

 

Bona setmana a tothom!

 

Pol R, Diego i Gerard.

 

Deixa un comentari