SETMANA A LA VISTA!

Aquests setmana engeguem els últims dies abans de les vacances de Nadal. 🎄

Ja hem tancat la BG2 i aviat lliurarem els portafolis i els documents d’avaluació per tal que es puguin compartir amb les famílies.

També tenim previst compartir en el bloc tots els curtmetratges, ja que la situació actual no ens permet poder fer una estrena de cine, tal com ens hagués agradat, però els podrem veure i gaudir en família! 🎥

A partir d’avui comencem a preparar el Nadal:

  • Farem una ampolla de relaxació amb motius nadalencs per regalar a les nostres filloles i fillols de 2n. Ep! Recordeu portar el material que necessiteu!
  • Estem preparant la dècima, enguany es tracta del poema “Nadal”, de Joan Salvat-Papasseit. Divendres l’hem d’haver après per gravar una felicitació especial pels nostres padrins i padrines de 4t d’ESO.
  • I aquest any també volem felicitar el Nadal d’una manera especial a totes les persones que diàriament son ateses a la Parròquia “Hospital de campanya” de Santa Anna. Allà s’hi reuniran per Nadal un grup de persones en situació de vulnerabilitat que cercaran l’escalfor i la companyia del “àngels” que cada dia els ofereixen un espai d’ajuda. Aquell dia rebran també les postals que els farem l’alumnat de 6è amb molta estima.

A les estones d’anglès començarem a treballar un poemari amb il·lustracions.

A filosofia començarem al voltant d’una activitat artística que ens farà pensar de valent.

A les estones de Brúixola de matemàtiques ja hem començat la BM3 “Tants caps, tant barrets” i ja hem descobert que son els múltiples! Recordeu reforçar les multiplicacions i les divisions tant com pugueu per gaudir al màxim d’aquesta brúixola!

A tutoria hem revisat els nostres objectius del Quadern de Bitàcola, hem fet balanç i hem vist quines coses ens estan anant bé per superar-nos i quins objectius ens cal mantenir o marcar-nos-en de nous! També les mestres ens han lliurat un Diploma de confinament, quina sorpresa!

I ELS TRES ÚLTIMS DIES DE TRIMESTRE…

Anirem a veure l’obra de Pastorets de les filloles i fillols de 2n, farem el Camí d’Aprenentatge i escriurem la nostra Carta al Reis Mags de l’Orient… 🌟

Deixa un comentari