MÉS CONTES, MÚSICA, MANUALITATS I REFLEXIONS

JA FA UNS DIES QUE VAN VENIR LA VERO I EL PAU (PARES DEL JAN) HA PROPOSAR-NOS UNA ACTIVITAT MOLT DIVERTIDA.

VAM FER PIGMENTS AMB FRUITES I VERDURES. DESPRÉS, AMB ELS COLORS QUE ENS VAN SORTIR, VAM FER UN BONIC DIBUIX EN UNA BOSSETA DE ROBA.

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!

LA MARE DEL MARTÍ, LA MARIONA, ENS VA EXPLICAR UN CONTE QUE ENS VA SORPRENDRE: “MENJA-T’HO TOT”

COM EL SEU NOM INDICA, EL PROTAGONISTA TENIA TANTA I TANTA GANA QUE S’HO MENJAVA TOTTTTTTT.

EL PARE DEL JOAN, L’ORIOL, ENS VA EXPLICAR EL CONTE DELS “GRANS AMICS” ON ELS PROTAGONISTES VIVIEN MOLTES AVENTURES TOT JUGANT AMB CAIXES DE CARTRÓ.

LA MARE DEL LUCAS, LA SAMANTA, ENS VA PREPARAR UNA PRESENTACIÓ SOBRE LA NOSTRA ODS (AIGUA NETA I SANEJAMENT) I VAM REFLEXIONAR SOBRE LES NOSTRES PRÀXIES A CASA. VAM PARLAR DE QUI ES BANYA I QUI ES DUTXA; DE QUI TANCA L’AIXETA MENTRE ES RENTA LES MANS O LES DENTS; DE QUI PREM NOMÉS UN BOTÓ DE L’WC QUAN FA PIPÍ I QUI EN PREM DOS; DE QUI REUTILITZA L’AIGUA DE LA BANYERA;… I TAMBÉ DE QUE EL QUE LLENCEM AL WC ACABA AL MAR I TRIGA MOLT A DESCOMPONDRE’S (CABELLS, PALETS DE LES ORELLES, TOVALLOLETES HUMIDES, EMBOLCALLS, …) I DE LA IMPORTÀNCIA DE LLENÇAR-HO A LES ESCOMBRARIES.

VA VENIR EL PARE DEL NICO, QUE TAMBÉ ES DIU NICO I ENS VA EXPLICAR EL CONTE QUE MÉS LI AGRADA AL SEU FILL: “LA FONT MÀGICA”. ÉS UN CONTE MOLT BONIC QUE ENS AJUDA A BUSCAR DINS NOSTRE ALLÒ QUE ENS FA FELIÇOS EN MOMENTS QUE NO ENS SENTIM BÉ.

I DESPRÉS VAM FER UN DIBUIX TOT BUSCANT DINS NOSTRE QUINA ÉS LA NOSTRA FONT, QUE ÉS ALLÒ QUE FA QUE ENS RELAXEM I ENS SENTIM BÉ AMB NOSALTRES MATEIXOS.

TAMBÉ ENS HAN ACOMPANYAT ELS PARES DE LA RITA, LA LAURA I EL MANEL.

AMB ELLS HEM PARLAT DE MITOLOGIA I HEM VIST COM ANTIGAMENT JUGAVEN A CREAR ÉSSERS FANTÀSTICS TOT BARREJANT PARTS DE DIFERENTS ESPÈCIES DEL MÓN ANIMAL.

HEM JUGAT A ENDEVINAR I DESPRÉS HEM POGUT CONFEGIR EL NOSTRE ANIMAL FANTÀSTIC TOT UNINT PARTS DE DIFERENTS ANIMALS.

I JA PER ACABAR I PERQUÈ FEIA MOLT TEMPS QUE HO HAVÍEM ACORDAT, VAN VENIR ELS PARES DEL JOAN, L’ANNA I EL JOAN. AMB ELLS VAM GAUDIR D’UNA ACTIVITAT MUSICAL MOLT DIVERTIDA!!!

VAM SEGUIR ELS DIFERENTS TEMPOS DE LA MÚSICA AMB MOVIMENTS CORPORALS I VAM FER PERCUSSIÓ AMB EL NOSTRE PROPI COS.

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!

HEM GAUDIT MOLT DE LES VOSTRES VISITES I ENS HA SABUT MOLT GREU HAVER DE DIR-VOS QUE NO AQUESTS DARRERS DIES DE CURS.

ANIMEU-VOS EL CURS VINENT!!!

US ACOLLIREM AMB ELS BRAÇOS BEN OBERTS.

BON ESTIU!!!

Leave a Reply