SORTIDA AL POBLE ESPANYOL 🤲

Ahir vam poder gaudir d’un dia increïble al Poble Espanyol. Ens van encantar els carrers orientats amb botigues de diferents zones d’Espanya, amb artesans/es de tot tipus (seda, vidre, cuir…) i un documental audiovisual sobre tradicions de diverses zones (els castellers, la tomatina…). Va ser molt interessant poder conèixer tot això.

Però… nosaltres hi anàvem especialment per conèixer l’artesana de la seda. Primer vam poder fer un taller pintant el nostre retall de seda, el qual acabarem aquí a la classe en breus perquè el convertirem en un element de decoració. I seguidament, vam poder visitar la botiga d’aquesta, la qual ens va ensenyar i explicar tots els estris que utilitza per poder pintar, com funciona i tot el que pot arribar a fer.

Un dia molt complet!🥰

Finalment, voldriem compartir amb tots/es vosaltres que això és l’inici del Projecte d’Artesans/es que farem durant aquest curs aquí a l’escola. Us animem a venir a compartir moments amb tots/es nosaltres. Si coneixeu algun artesà/na o vosaltres mateixos/es, que amb les seves/vostres mans podeu crear coses, us donem la benvinguda amb els braços ben oberts. Volem conèixer la diversitat d’artesans/es que hi ha, i al vostra implicació és primordial. Animeu-vos!

https://drive.google.com/file/d/12T5DwzlzWZiDebnLyjCkZwj_cnn_SE7D/view?usp=sharing

Leave a Reply