COM EXPLICAR LA GUERRA ALS INFANTS?

Aquests dies els nostres infants i joves van rebent diferents notícies i comentaris de la terrible situació que s’està vivint a Ucraïna. Davant d’aquests fets tan dolorosos i que poden implicar més angoixa per la proximitat geogràfica de la situació, que cal fer? Se’ls ha d’explicar? Com s’han de gestionar les emocions dels infants davant d’una notícia com aquesta?

Tanmateix, no cal perdre de vista que des de fa un parell d’anys, infants i joves estan vivint pendents d’una situació de pandèmia que els han fet conviure amb sentiments de desconcert i angoixa i la situació de guerra a Ucraïna pot retornar una sensació de certa inestabilitat i por.

Un molt bon recurs per poder parlar-ne a casa és veure conjuntament el programa InfoK, que aquests dies està oferint notícies i reportatges adaptades als infants.

Us compartim un petit recull d’intervencions que persones expertes en el camp psicològic i emocional han fet en aquest sentit, amb l’objectiu de conèixer de quines maneres podem acompanyar les nostres respostes, explicacions o informacions.

Be the first to comment on "COM EXPLICAR LA GUERRA ALS INFANTS?"

Deixa una Resposta