VII FIRA INgeni@

Aquest divendres va tenir lloc la primera fira INgeni@ del curs. La Plaça de l’escola i el pati de colors es van omplir de paradetes on l’alumnat presentava les recerques, invents, projectes, experiments i altres propostes que havien desenvolupat durant aquests últims dos mesos.

El projecte ESPAI INgeni@ respon a una doble intenció. D’una banda ofereix l’oportunitat, generant espais i temps, perquè l’alumnat pugui desenvolupar aquells aspectes que el motiven. Per una altra, dona l’opció de compartir coneixements i experiències amb persones d’altres cursos amb qui es coincideixi en interessos o motivacions.

Tot l’alumnat tria un espai – àmbit on realitzar el procés del seu projecte. Aquests espais són l’humanístic, el científic, el de disseny artístic, el de disseny tecnològic o l’espai “vull aprendre a…”. En cada espai hi ha alumnes de 5è de primària a 2n d’ESO i docents especialistes de referència que acompanyen l’alumnat en la diversitat de processos que es desenvolupen i que poden fer-se en la llengua que es vulgui. Durant la construcció dels diferents projectes es posen en marxa tot un seguit de competències, habilitats i recursos que permetran l’alumnat anar molt més enllà del  coneixement, generant i construint el seu propi aprenentatge.

A aquesta fira van assistir-hi una cinquantena de famílies que, a més de gaudir dels diferents projectes, van poder participar de manera directa del procés d’avaluació dels mateixos.

Sens dubte, va ser un gran dia i una fantàstica experiència!

 

Be the first to comment on "VII FIRA INgeni@"

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: