Fem un te (virtual) per parlar de dol i pèrdues

Des de l’Equip d’Orientació de Sadako us convidem a un Fem un te (virtual)… per parlar de dol i pèrdues, amb en Ricard Díaz, president de l’Associació Temps (Grup Temps), el dimarts 17 de novembre a les 17.30h.

Serà mitja hora més tard de l’hora del te per donar temps a qui hagi vingut a recollir els fills/es a l’escola. No us podrem convidar a te i coca del Blas, però us animem a participar acompanyats de te i galetes, pastes… o allò que us vingui més de gust.

Les condicions actuals ens impedeixen seguir amb les tertúlies tal com les fèiem, però no volem perdre un espai que valorem molt per la possibilitat que ofereix de compartir entre famílies, temes que poden ser del vostre interès. Aquest Fem un te per parlar de dol i pèrdues té molt a veure amb situacions presents, donat que les pèrdues que estem patint ens enfronten a dols de diversa índole, sigui per la mort d’algú estimat, la limitació de la llibertat…, o altres petites pèrdues que no podem evitar.

Les persones que vulgueu participar del Fem un te… agrairem ompliu el següent FORMULARI. Si teniu algun dubte i/o qüestió que vulgueu plantejar ho podeu fer en el mateix formulari en el moment d’inscriure-us. Un cop enviat el formulari rebreu l’enllaç de zoom per a poder entrar a la trobada.

Be the first to comment on "Fem un te (virtual) per parlar de dol i pèrdues"

Deixa una Resposta