Tertúlia Covid-Te (Educació Infantil i Cicle Inicial)

Us convidem a participar en un nou COVID TE organitzar pe l’Equip d’Orientació Psicopedagògica, que tindrà lloc el dijous 30 d’abril a les 17h.

Com que és a l’hora del te, podeu preparar-vos-en un per ambientar la trobada.

El motiu principal de la tertúlia COVID TE és parlar de com ens ho fem per conciliar la cura de la família i la vida professional, ara que no ens podem moure de casa.

És una tertúlia, on poder expressar dubtes, fer preguntes  i intercanviar estratègies des d’un plantejament horitzontal, on cadascú ve a aportar el que vol des de la seva experiència personal i a escoltar o rebre dels altres el que li pugui ser útil.

L’objectiu de la proposta és el d’alleugerir la situació de confinament i, si es pot, millorar-la.

Es faran dues tertúlies, les dues el dijous 30 a les 17h, una adreçada a famílies d’Educació Infantil i una altra a famílies de Cicle Inicial de Primària (1r i 2n). Us acompanyarem a la tertúlia un mestre/a de l’etapa i una persona representant de l’Equip d’Orientació, EOP. La durada prevista és d’una hora.

El nombre màxim de persones per a la trobada és de 16. En cas que n’hi hagi més d’apuntades, quedaran en llista d’espera per a la següent trobada. Les places s’assignaran per ordre de sol·licitud.

En cas que hi vulgueu participar, us demanem que cliqueu sobre la icona de la tertúlia del vostre cicle i  ompliu el formular que s’obrirà.

     

Be the first to comment on "Tertúlia Covid-Te (Educació Infantil i Cicle Inicial)"

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: