Ens visita el IV Simposio Barcelona Educación Cambio

Avui i demà, un grup d’especialistes i professionals de l’educació estan visitant @escolasadako per compartir experiències educatives i conèixer quins són els trets diferencials i identitaris del nostre projecte.

Durant aquests dies s’està celebrant a Barcelona el IV Simposio Barcelona Educación Cambio #SimposiumBcnEdu, sota el lema “L’avaluació del i per al canvi”.

L’objectiu principal del Simposi és mostrar al món les experiències que estan transformant l’educació a Barcelona, així com l’impacte que tenen en el món educatiu. Les diferents persones que hi  participen podran conèixer directament experiències de transformació rellevants i estudiar-ne l’aplicabilitat, alhora que es podran valorar els impactes que s’esperen d’aquesta transformació educativa que estem vivint.

Aquesta és una experiència de la qual ens enorgullim de formar part, així com del fet d’obrir les portes de la nostra escola per explicar i compartir com ha estat el nostre procés de transformació i enriquir-nos d’altres experiències.

 

Be the first to comment on "Ens visita el IV Simposio Barcelona Educación Cambio"

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: