Ens visita en Jaume Viñas

Avui, el Jaume Viñas (exalumne de l’escola, actor i director de teatre) ha vingut a fer una xerrada als alumnes de l’ESO.

El Jaume ens ha parlat sobre les decisions que haurem de prendre en el futur i ens ha donat consells sobre la vida en general.

Una frase remarcable ha estat: “L’escola és un assaig de les responsabilitats i actituds que us demanaran al futur; a la feina, al batxillerat…”

Però al ser algú tant involucrat al món de l’espectacle també ens ha de parlat sobre el teatre. Algunes de les coses que ens ha dit són;

Que la gent ja no va tant al teatre perquè amb plataformes digitals com Netflix tens pel·lícules i sèries a la teva disposició quan i on vulguis.

També ens ha explicat que cada art té les seves avantatges i desavantatges, en el cas del teatre, ell diu que el fa especial el fet de que les obres són efímeres, no són gravacions que pots pausar, retrocedir…

Però un gran desavantatge, segons ell, és que és molt difícil triunfar i guanyar molts diners sent actor, ja que molts pocs dels que estudien per a ser actors acaben trionfant.

Ha estat una xerrada molt interessant.

#CapsdeComunicacioSDK

1 Comment on "Ens visita en Jaume Viñas"

  1. Reblogged this on ESO 1.

Leave a Reply

%d bloggers like this: