2n Matí de la Generositat, cooperem, creem i juguem

Aquest dissabte es va celebrar el 2n Matí de la Generositat, organitzat per la comissió d’esbarjo de l’escola. Un dia molt especial, de convivència, de participació, de cocreació i per descomptat de molta, molta generotitat. Infants, famílies i docents implicats en una mateixa idea, portar a l’esbarjo de l’escola propostes que fomentin el joc creatiu i col.laboratiu. Va ser un matí esplèndit, que ens ha permès disposar de nous espais  d’esbarjo que els nens i nenes han acollit amb sorpresa i il.lusió. En aquest vídeo es poden veure molts dels moments màgics d’aquesta jornada. Des de la comissió volem agrair el treball, l’esforç i la implicació de moltes famílies que han fet possible la creació d’espais inimaginables fa ben pocs dies.

Ara només queda gaudir d’aquests espais d’esbarjo  mirant de continuar esforçant-nos per que siguin espais que incloguin a tothom, on tothom hi tingui el dret a sentir-s’hi bé i on es produeixi el millor aprenentatge i convivència de l’escola.
Ara només queda anar-hi a jugar!

[vimeo 158843469 w=500 h=281]

Vídeo from Escola Sadako on Vimeo.

1 Comment on "2n Matí de la Generositat, cooperem, creem i juguem"

  1. Elisenda Ferrer, mare de la Cèlia de Gegants | 19 de març de 2016 at 20:02 | Respon

    Nosaltres no hi vam poder participar, però la meva filla va tornar entusiasmada el primer dia que va veure les novetats al pati. Quina feinada i quina MÀGIA! Felicitats i moltes gràcies a tots els qui ho han fet possible.

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: