LOPPEMARKED – MERCAT DE SEGONA MÀ

Screen Shot 2016-02-29 at 16.08.41Som unes alumnes de 3r d’ESO de l’escola Sadako. Aquest curs fem una assignatura on hem d’elaborar un projecte emprenedor. El nostre projecte consisteix a organitzar un mercat de segona mà. En aquest mercat pot participar qualsevol persona la qual tingui objectes mínimament amb bon estat que ja no utilitzin. Els diners guanyats a partir d’aquest projecte, seran enviats a la ONG de Malala Yousafzai, “Malala Fund”. Hem triat aquesta ONG perquè ajuda a les noies de la nostra edat que no poden anar a l’escola o rebre una bona educació.
Els participants tenen dues opcions:
– Si tenen pocs objectes a vendre, ens els poden entregar prèviament a l’entrada de l’escola Sadako on hi trobaran una caixa.
– En el cas que vulguin treure un benefici o pel simple fet de tenir molts objectes sense utilitat, podran muntar la seva pròpia parada amb la nostra ajuda. Aquesta opció requereix  pagar 6 euros per participar. Nosaltres obtindrem el 20 % dels diners guanyats, que seran enviats, com ja hem dit abans, a la gent necessitada.
Aquest mercat es farà el dia 4 de Març. La gent que vulgui preparar la seva pròpia paradeta, se li demanarà que vinguin a les 17:00 h, per començar-ho a preparar. Es començarà a vendre a les 17:30 aproximadament.
Les inscripcions s’hauran de fer abans del dia 2 de Març. Les donacions, en canvi, podran ser entregades fins al mateix divendres 4 .
Si us interesa i voleu participar, ompliu el següent formulari:
https://docs.google.com/a/escolasadako.com/forms/d/1QVq0nZeqt7HiDm83rJi7EbM2zizyF-Uz_p7-9fqJ8jk/edit?usp=sharing_eid&ts=56d3599f
Per obtenir més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del següent correu:
loppemarked.escolasadako@gmail.com
També podeu consultar al blog:
https://loppemarkedblog.wordpress.com
LOPPEMARKED
 

Be the first to comment on "LOPPEMARKED – MERCAT DE SEGONA MÀ"

Deixa una Resposta