Recursos per gestionar el temps i millorar la comprensió lectora

Tot sovint a moltes persones els costa gestionar el temps per fer alguna activitat. Es distreuen, s’entretenen o bé tenen  poca consciència del pas del temps.

Des del Departament d’orientació de l’escola  creiem  que l’aplicació Time Timer per Ipad pot ajudar a visualitzar el pas del temps de molts infants i joves per poder ser una mica més eficaços  i poder gaudir del nostre “temps vital”.

A l’escola s’ha comprat aquesta aplicació  i s’ha instal.lat en tots els cursos ens els que es disposa d’Ipad per a que es pugui fer servir tant a casa com a l’escola per a administrar més eficientment el temps.

A les famílies que cregueu que aquesta eina us pugui ser útil per ajudar als vostres fills/es a gestionar el seu temps us animem a descarregar-la.

En el següent vídeo promocional podreu veure algunes de les utilitats:

image

[youtube=http://youtu.be/KoMY9bzo_jk]

1 Comment on "Recursos per gestionar el temps i millorar la comprensió lectora"

  1. Reblogged this on AmicsDeLesTIC's and commented:

    El següent article, publicat a 1000grues, és un excel·lent complement de l’anterior on us mostravem les opcions de lectura de text que du l’ipad. Recordeu que us comentaven que malauradament de moment no suporta l’idioma català… Doncs aquí teniu una bona opció fins que això sigui possible.

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: