Introduïm menjar ecològic al menjador de l'escola

Aquest curs, al menjador de l’escola, hem començat a introduïr menjar ecològic. Hem començat amb els llegums (llenties, cigrons i mongetes), l’arròs i també la pasta (macarrons, espaguetis i pasta per a la sopa). Mica en mica anem provant altres productes per veure la seva possible incorporació més endavant, així doncs també hem menjat pomes ecològiques i ben aviat provarem amb les peres i la mongeta tendra. Tots aquests productes ens els sumministra l’empresa La Línia Verda (projecte de venda de productes ecològics i locals d’una família de l’escola).

Amb aquests canvis i d’altres que ja es van anar introduïnt els cursos anteriors, mica en mica, anem convertint el menjador de l’escola en un menjador encara més saludable, educatiu, sostenible i just.

Nueva_imagen

2 Comments on "Introduïm menjar ecològic al menjador de l'escola"

  1. Gemma Rodríguez | 21 d'octubre de 2014 at 15:56 | Respon

    Un 10 per aquesta iniciativa!

  2. Crec que un menjador escolar no deuria tenir patates fregides, croquetas ni arrebossats.
    Està bé fer servir ecológic però si es continuen menjant aquests productes no té molt sentit

Respon a Laia noraCancel·la les respostes