El Peaceboat ens visita de nou

El passat dilluns 24 d’agost una delegació del Peaceboat van visitar l’escola. Entre els membres de la delegació hi havia supervivents de la bomba atòmica a Hiroshima que volien explicar la seva experiència per tal de promoure la pau i l’exterminació de les armes nuclears.

DSC05919

Els va rebre un grup, força nombrós donat les dates, de pares, alumnes I mestres de l’escola, i un nombre considerable de periodistes de diferents mitjans.

IMG_0981IMG_0983IMG_0969

 

La Dolors Albós, en nom de l’escola, va donar la benvinguda a tots els assistents i va fer un breu resum de la història de l’escola i el lligam amb la Pau. Després van parlar el Senyor Okamoto, supervivent de la bomba, el nét d’un dels oficials americans que van pilotar els avions que portaven la bomba, una representant del Museu de la Pau de Tehran, Iran, que va parlar sobre Sadako, i finalment una jove japonesa que va patir els efectes de l’accident nuclear a Japó de l’any passat.IMG_0967Visita PEACEBOAT 2013-08-26 002

L’Anna Ponces va cantar El cant dels ocells per tancar l’acte.

Posteriorment, a la tarda, un grup petit de mestres van tenir l’oportunitat de visitar el Peaceboat al port de Barcelona.

L’acte a l’escola va tenir un ressò als mitjans, entre d’altres: La Vanguardia, BTV i Ara

Des de l’escola volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van assistir a l’acte, i a l’organització del Peaceboat per haver-nos brindat la possibilitat d’escoltar els testimonis tan sentits a favor de la pau.

 Visita PEACEBOAT 2013-08-26 022Visita PEACEBOAT 2013-08-26 005DSC05915

Be the first to comment on "El Peaceboat ens visita de nou"

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: