Celebració dels 10 anys de la Coral de Famílies de l’Escola

La coral formada per les famílies de l’escola ha commemorat els 10 anys des de la seva cració.

Al llarg d’aquests anys, la coral ha evolucionat i ha format una comunitat forta i cohesionada, que ha donat vida al Cor de Sadako.

Per homenatjar aquest desè aniversari, la coral ha ofert un concert molt especial al Centre del Born de Barcelona. Ha estat un esdeveniment tant de celebració com de solidaritat, ja que s’han recaptat 2.007€, que han anat destinats a l’Espai Socioeducatiu del Raval. Aquesta donació ha fet possible una setmana de colònies per a sis infants en risc d’exclusió social. Donem les gràcies de tot cor a totes les persones que heu fet un donatiu i heu fet possible que aquests infants gaudeixin una mica més de l’estiu.

El concert ha estat un èxit rotund, amb un repertori variat que ha emocionat a tots els assistents i ha demostrat la qualitat artística del grup.

Volem agrair a totes les persones que han format part de la coral, a totes aquelles que han assistit als concerts, i a cadascú que ha dedicat el seu temps per fer realitat aquesta coral tan especial. El vostre esforç i compromís han estat fonamentals per arribar fins aquí.

A més, volem destacar l’esperit solidari que ha caracteritzat sempre el Cor de Sadako, demostrant que la música pot ser una eina poderosa per al canvi social.

Esperem que continueu creixent, ampliant horitzons i omplint de màgia molts altres escenaris. La vostra música és una inspiració per a tots nosaltres i una prova del que es pot aconseguir quan treballem junts amb il·lusió i perseverança.

Per continuar sumant.

Enhorabona, Sadacor!

 

Be the first to comment on "Celebració dels 10 anys de la Coral de Famílies de l’Escola"

Deixa una Resposta