De l’Aula a la Vida: Històries d’Aprenentatge a 6è, 2n d’ESO i 4t d’ESO

Aquesta setmana ha estat especial per a nosaltres, ja que els alumnes de 6è, 2n d’ESO i 4t d’ESO han compartit el seu relat d’aprenentatge en una presentació molt emotiva.

Els alumnes han reflexionat i celebrat el seu procés d’aprenentatge al llarg dels anys a l’escola. Amb l’ajuda d’imatges, objectes i anècdotes, han explicat en quin punt es troben i cap a on volen anar. Entre agraïments, riures de complicitat i aplaudiments, han compartit els moments més significatius del seu camí.

Un grup de panelistes ha avaluat les presentacions, oferint els seus comentaris i punts de vista sobre com han percebut cada relat.

Els alumnes de 4t d’ESO han dut a terme una Avaluació Competencial Final, mostrant les diverses competències i habilitats que han desenvolupat al llarg de la seva trajectòria a l’escola. Han destacat tant les competències acadèmiques com les personals, posant en pràctica habilitats tan significatives com la comunicació, la creativitat, la cooperació, el pensament crític i l’autonomia.

Volem agrair els agraïments que hem rebut a cada presentació. Vosaltres doneu sentit a tot el que fem i ens ompliu d’orgull.

⬇️⬇️⬇️Us deixem un recull d’algunes frases dels relats que feien referència a allò que han après fent aquest treball.📖✨

Be the first to comment on "De l’Aula a la Vida: Històries d’Aprenentatge a 6è, 2n d’ESO i 4t d’ESO"

Deixa una Resposta