FEM PINYA!

Aquest mes hem seleccionat els següents recursos pedagògics que esperem que siguin del vostre interès.

 

limits-miriam tirado-9788418062216

LÍMITS. Míriam Tirado

Quins són els límits que cal posar als fills i filles i, sobretot, com s’han de posar és una de les preocupacions de moltes famílies. El paradigma de criança tradicional, que es basava en l’autoritarisme, l’arbitrarietat i el “perquè ho dic jo”, no serveix quan les mares i pares volem establir una relació amb els fills i filles basada en el respecte mutu i la connexió. Tanmateix, ens falten referents i, a més, ens trobem amb una altra dificultat: sovint no tenim clars els nostres propis límits i, sense base pròpia, fem aigües.

Els límits són absolutament indispensables en la criança i l’educació dels nens i nenes, però, com es poden establir d’una manera conscient, clara i assertiva? Aquest llibre et permetrà descobrir el perquè dels límits, i t’ajudarà, a més, a anar dins teu per descobrir la base que et donarà estructura i claredat: els teus propis límits.

 

LA NEUROCIÈNCIA DE LES EMOCIONS.  MARIAN ROJAS ESTAPÉ.

Hi ha qui opina que l’autoestima, l’autoconfiança i el benestar emocional de les nostres filles i fills depèn, en força mesura, del nostre benestar i equilibri emocional. Quin paper juguen les emocions en la nostra salut? Ens coneixem prou? Quines sensacions provoca l’estrès en el nostre cos? L’autora dels llibres “Cómo hacer que te pasen cosas buenas” o “Encuentra tu persona vitamina”, explica en aquesta xerrada com fer front a situacions d’estrés i la importància del treball emocional per a una bona salut física i mental.

  

Be the first to comment on "FEM PINYA!"

Deixa una Resposta