FEM PINYA

Aquest mes hem seleccionat els següents recursos pedagògics que esperem que siguin del vostre interès.

 

PROPUESTAS EDUCATIVAS CON PIEZAS SUELTAS.                            Elena Casadevall i Montse Pastra. 

L’Elena Casadevall, mestra d’educació infantil de l’Escola Sadako i Montse Pastra, plantegen en aquest llibre un recull de 60 propostes educatives que es poden fer a casa i a l’aula.

Les propostes parteixen de material divers, no estructurat i a l’abast de tothom, per treballar l’aprenentatge significatiu des de la creativitat, la imaginació i el joc.

 

quierete mucho-tania garcia-9788418045936

QUIÉRETE MUCHO. Tania Garcia

“Una buena autoestima es la base que todas las personas necesitamos para ser felices”

En su nuevo libro, Tania García nos brinda las herramientas y los conocimientos necesarios para entender los distintos aspectos que conforman la autoestima; para aprender a fomentarla en nuestros hijos, en sus diferentes etapas de desarrollo y para integrar el autocuidado como una parte fundamental en su educación.A través de un enfoque claro y de ejercicios prácticos, podremos trabajar mejor uno de los conceptos psicológicos de mayor trascendencia en el crecimiento y bienestar personal de nuestros hijos: su autoestima.

 

  • SERIES SOBRE FAMÍLIES IMPERFECTES.  L’Ofici d’educar de Catalunya ràdio.                              A “L’ofici d’educar”, Toni de la Torre, col·laborador d'”El Matí de Catalunya Radio”, i Sílvia Comet, codirectora de “Sèries Selektor”, ens parlen de les noves mirades sobre la criança a les sèries, amb més diversitat familiar i amb la figura de la dona com a protagonista i també creadora de sèries. Els dos crítics ens fan una selecció de les millors sèries sobre relacions paternofilials: les dedicades obertament a la criança, amb una nova mirada que trenca estereotips sobre la maternitat/paternitat, les que ens evoquen la relació amb els nostres progenitors i les que mostren, entre altres temes, una relació imperdible, fàcil o difícil, entre pares i fills. Sentirem també la reflexió sobre el poder d’enganxar-nos de les sèries de l’Alba Rosique, psicòloga clínica i terapeuta familiar, i acabarem el programa amb les lliçons de coronavirus amb la pedagoga Eva Bach.

Be the first to comment on "FEM PINYA"

Deixa una Resposta

%d bloggers like this: